Elly Boss

Ik heb al enkele jaren, met steeds kortere tussenpozen, last van mijn nek en schouders. Manuele therapie hielp steeds maar voor korte tijd en ik werd in het voorjaar doorverwezen naar Jacqueline. De klachten blijken te worden veroorzaakt door een verkeerde houding.

Door oefentherapie Cesar ben ik mij bewust geworden van mijn houding en dankzij de oefeningen is de pijn al vrij snel verdwenen. In het begin had ik iedere week een afspraak, de tussenpozen worden echter steeds groter; nu een keer per 3 maanden. Op eigen verzoek wil ik de afspraken met Jacqueline blijven voortzetten: de bekende “stok achter de deur”. Daarnaast is het goed om af en toe te controleren of ik de oefeningen nog steeds goed doe en het stimuleert je om door te blijven gaan.

Ik doe thuis gemiddeld twee Ć  drie keer per week de in het oefenschrift aangegeven oefeningen. Daarnaast ga ik wekelijks een uur slenderen (bewegingsbanken) en een uur bewegen in een groepje van maximaal 8 personen, onder begeleiding van een sporttherapeut. Ook daarbij probeer ik steeds aan mijn houding te denken. Kortom ik heb zeer veel baat bij de oefentherapie van Jacqueline!