Chronische pijn

Chronische pijn

De aanwezigheid van chronische pijn kan levensbepalend zijn, kan beperkingen geven en kost veel energie. Afgelopen jaren heb ik mij bij- en nageschoold in de behandeling en begeleiding van chronische pijnklachten.

Recentelijk zijn over chronische pijn nieuwe inzichten gekomen. Bij het ontstaan en het in stand houden van chronische pijn spelen veel veel factoren een belangrijke rol. tijdens de behandeling wordt er gewerkt volgens het biospsycho-sociale model, wordt er een pijnanalyse gemaakt, werken we aan een voor u belangrijk doel en aan het tot rust brengen van het pijnsysteem. Belangrijk doel in de behandeling is het verbeteren van de kwaliteit van leven. Hoe krijgt u weer grip op uw leven met pijn.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik regio-coördinator van het Netwerk Chronisch Pijn Arnhem en Omstreken. De praktijk is aangesloten bij Health Deal Chronische Pijn Arnhem/Nijmegen. Dit is een netwerk van en met specialisten op het gebied van chronische pijn uit de 1e en 2e lijns gezondheidszorg. Het doel van dit netwerk is het verbeteren van de samenwerking om de zorg voor chronische pijn te verbeteren.

 

LOGO DEFFIEr wordt jaarlijks bij- en nascholing gerealiseerd en er is een kenniscentrum waar de meest actuele kennis over het behandelen van Chronische Pijn wordt bijgehouden en indien wenselijk wordt ingepast in ons behandelprotocol.

Voor meer informatie hier over kunt u kijken op de website: www.Chronischepijn.nl