Referenties

Referenties

Mevrouw De Geus

Waarom wist ik dit niet eerder, ik heb 14 jaar vervelend gelopen en heb nu weer plezier in wandelen.

Mevrouw De Geus

Harrie Bus

Zeer professionele en prettige ondersteuning ondervonden van Jacqueline in mijn zoektocht naar een juiste lichaamshouding. Mijn Klachten in rug en benen zijn door de aangepaste therapie aanzienlijk verminderd. Nu mijn oefeningen blijven doen!

Hartelijk dank,

Harrie Bus

Willemien

Ik kwam bij Jacqueline van Baars met een zenuw beknelling in mijn bil waardoor ik functionele uitval in mijn rechter voet had. Ik bleek een verkeerde houding te hebben (holle rug) waardoor de onderrug teveel belast werd met alle gevolgen van dien. Allereerst was het zaak de grote bilspier te ontspannen waardoor de zenuw weer ruimte kreeg, jongens wat was die bilspier gespannen.

Met de ontspanning die zich langzaam inzette verminderde de directe klachten bij zitten en liggen. Vervolgens kreeg ik veel oefeningen die mijn harnas (buik- en rugspieren) moesten versterken zodat mijn onderrug ontlast werd en Jacqueline hielp me bewust te worden van mijn houding en een nieuwe houding aan te leren.

Mijn houding te corrigeren koste veel energie en moeite maar met de enthousiaste en kritische ondersteuning van Jacqueline lukte dit uiteindelijk. Met veel oefenen thuis en de afspraken bij Jacqueline gedurende een maand of 3 waar ze met scherpe en professionele blik keek naar mijn houding en bewegen was ik snel klachtenvrij en leerde ik een andere houding aan.

Henriette

het was geweldig om met Jacqueline te mogen samen werken. Haar luisterend oor, oefeningen en inzet hebben gemaakt dat ik me weer goed kan bewegen.

Heel erg bedank,

Henriette

Wil

Ik ben blij met Jacqueline omdat zij door mij een betere houding aan te leren weer plezier in bewegen heeft gegeven ondanks mijn atrose. Samen met mij heeft zij gezocht naar de mogelijkheden die ervoor mij wel zijn.

 

Rob Lut

 

Door een goede afstemming  tussen fysiotherapie Ter Horst en Jacqueline van Baars, heb ik de best mogelijke zorg gehad.

C. Hagoort

Zeer goede Jacqueline,

Met recht schrijf ik “zeer goede’, want je hebt met enthousiasme mij geleerd weer RECHTOP te GAAN en te STAAN. Mijn rugklachten zijn sterk verminderd!

Hartelijk dank

Cornelis Hagoort (1927)

ELine K.O.

Gisteren had ik een show en voor m’n gevoel ging het al een stuk beter en liep ik mijn hoofd niet meer achterna! een hele verbetering.

model

Kees Bleeker

Ik kan nu beter omgaan met de beperkingen en mogelijkheden die ik heb. Hierdoor is de kwaliteit van mijn leven toegenomen!

Elly Boss

Ik heb al enkele jaren, met steeds kortere tussenpozen, last van mijn nek en schouders. Manuele therapie hielp steeds maar voor korte tijd en ik werd in het voorjaar doorverwezen naar Jacqueline. De klachten blijken te worden veroorzaakt door een verkeerde houding.

Door oefentherapie Cesar ben ik mij bewust geworden van mijn houding en dankzij de oefeningen is de pijn al vrij snel verdwenen. In het begin had ik iedere week een afspraak, de tussenpozen worden echter steeds groter; nu een keer per 3 maanden. Op eigen verzoek wil ik de afspraken met Jacqueline blijven voortzetten: de bekende “stok achter de deur”. Daarnaast is het goed om af en toe te controleren of ik de oefeningen nog steeds goed doe en het stimuleert je om door te blijven gaan.

Ik doe thuis gemiddeld twee à drie keer per week de in het oefenschrift aangegeven oefeningen. Daarnaast ga ik wekelijks een uur slenderen (bewegingsbanken) en een uur bewegen in een groepje van maximaal 8 personen, onder begeleiding van een sporttherapeut. Ook daarbij probeer ik steeds aan mijn houding te denken. Kortom ik heb zeer veel baat bij de oefentherapie van Jacqueline!

Henk van Z (82)

Na jarenlange rugpijn, moeilijk lopen en therapeutische behandelingen zonder enig succes, constateerde mijn neuroloog, een lumbale kanaalstenose. Omdat een operatieve ingreep gezien mijn leeftijd niet zo aantrekkelijk leek, heeft hij mij verwezen naar de Cesar Oefentherapie-praktijk van Jacqueline van Baars te Velp.

Haar aanpak is zowel resultaat als persoonlijk gericht. In het bijzonder van haar oefentherapie Cesar heb ik veel baat. Ook het lopen daardoor gaat mij steeds beter af dankzij haar therapeutische begeleiding. Ik ben dan ook zeer tevreden.